Langhøj Dagtilbud
Milka
 Navn: Milka Bilde Andersen
 Adresse:  Søjbjergvej 10, Vejrum
 Født:  1984
 Ansat: Januar 2020
 Dyr: Katte, kaniner og geder
 Røg: Hele distriktet er 100 % røgfrit
Åbningstid:   Mandag – torsdag: 6.45 – 16.30
  Fredag: 6.45 – 15.45
   

Jeg finder det vigtigt at:

  • At være anerkendende og nærværende i min dagligdag med børnene. Jeg tager udgangspunkt i det enkelte barn, og bestræber mig på at skabe en tryg og spændende hverdag, med varme, omsorg, struktur og forudsigelighed, da jeg synes det er motiverende og giver lyst til læring.
  • Socialt samvær med andre børn/voksne vægter jeg højt, lige som forældresamarbejdet også er meget vigtigt for mig.
  • Jeg vægter udvikling af motorik og sprog højt 
  • At gøre børnene selvstændige og selvhjulpne
  • At børnene kan samarbejde og indgå i et fællesskab

Mine fysiske rammer:
Jeg bor sammen med min familie på en nedlagt ejendom lidt uden for Vejrumstad, hvilket jeg elsker, da jeg elsker udelivet, den friske luft og alt hvad det indebære. I hverdagen vil vi være i vores køkkenalrum, legeværelse og vores gang. Af udearealer har vi et stort fliseområde, med legehus og sandkasse, der er cykler, biler, traktorer og andet køretøj, til fælles leg og til leg alene. Vi har store grønne områder, hvor vi sammen kan udforske tingene, bare tæer i græsset, en rutsjebanetur eller bare nyde vejret midt i naturen.  

Vores dag:
Vores hverdag er meget struktureret, vi spiser morgenmad, formiddagsfrugt og middagsmad på nogenlunde de samme tidspunkt og middagssøvnen er en meget vigtig del, selvfølgelig passet ind efter børnegruppen. Vi er ude alt det der kan lade sig gøre, hvis det regner spiser vi gerne vores mad i vores store legehus. Vi går tit på ture i nærområdet og kigger på dyr, traktorer og andet vi kommer forbi og ellers udforsker vi naturen.
Vi synger gerne, og er med i projekt sangglad, noget børnene og jeg elsker. Vi udforsker både fin og grov motorikken, igennem kreative ting, forhindringsbane osv. 
Vi mødes med de andre dagplejer og børn 1 gang i måneden i Vejrum fritidscenter og ellers til legestue i naturen, hos en anden dagplejer eller i børnehaven 1 gang om ugen.

Mig selv:
Jeg er uddannet social-og sundhedsassistent og har tidligere arbejdet på plejehjem i mange år. Men var så heldig at få verdens bedste job i januar 2020. Jeg bor som skrevet før, lidt uden for Vejrumstad på en nedlagt ejendom, her bor jeg sammen med min mand Thomas og vores 3 børn, Merle (2009), Milas (2012) og Vilan (2019). Merle og Milas elsker at komme hjem fra skole, og være en del af dagplejen.  Vi har kaniner, katte og geder, som alle er tamme og elsker at blive snakket med, og som også er en del af min dagpleje, da vi gerne snakker med dyrene og sørge for at de får mad. 

Velkommen til min dagpleje

          

Milka
KONTAKT INFORMATION
Langhøj Dagtilbud
Bækvej 6, Asp
7600 Struer
Telefon:
96 84 89 40
langhoej@struer.dk
irs@struer.dk